Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

clubuldepresa.ro: CNA, pus la colţ de copii - Săptămâna degeaba la CNA

Actualitate
Tools
Typography

Miercuri, Consiliul Național al Audiovizualului a luat inițiativa prezentării, în fața unor școlari din București, a rostului și rolului instituției. Dar cei câțiva copii care au luat cuvântul și au adresat întrebări membrilor CNA i-au pus pe aceștia în maximă dificultate.

Întrebările în sine demonstrează că elevii au înțeles că CNA a derapat de la rosturile instituției. Iar răspunsurile incomplete, superficiale sau chiar evazive ne arată că membrii CNA, cu rang de miniștri secretari de stat, percep în mod eronat realitățile lumii în care trăim și modul în care trebuie să-l protejeze pe cetățean și, în același timp, să protejeze drepturile și libertățile fundamentale ale presei. Pentru CNA, „Săptămâna altfel” s-a transformat în „Săptămâna degeaba”.

Sursa: CLUBUL DE PRESĂ

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS