Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Mon, May
88 New Articles

Campania de informare generală privind „PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ DIN REGIUNEA TURDA-CÂMPIA TURZII, ÎN PERIOADA 2014-2020” 

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă Arieș S.A. în calitate de beneficiar al PROIECTULUI REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ DIN REGIUNEA TURDA-CÂMPIA TURZII, ÎN PERIOADA 2014-2020, cod SMIS 2014+ 118679, continuă activitățile de promovare și informare în rândul populației prin participarea în cadrul Festivalului „Verde la Turda”, care s-a desfășurat în data de 25 mai 2023, în Parcul Central al Municipiului Turda.

Campania de informare și publicitate a constat în diseminarea unor materiale promoționale conținând informații privind proiectul, disponibile la spațiul special amenajat în acest scop, precum și proiectarea video a spotului și filmului de promovare a proiectului.

De asemenea, s-au desfășurat acțiuni educative în cadrul cărora micii participanți la festival au experimentat cu interes diferite curiozități despre apă, au primit pliante, au vizionat filmul proiectului și au fost premiați cu diplome de participare.

Acțiunea reprezintă o continuare a Campaniei de informare și publicitate a proiectului, campanie în cadrul căreia s-au finalizat și alte activități de promovare și informare adresate elevilor, constând în distribuirea de materiale promoționale și de informare în 13 școli de pe raza localităților vizate de investițiile din proiect precum și organizarea de vizite la Stația de Epurare a apei din Câmpia Turzii.

Aceste activități au ca scop conturarea unor bune deprinderi în ceea ce privește consumul rațional de apă, protejarea resurselor de apă și a mediului înconjurător.

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” este co-finanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului: 717.492.242,25 lei, din care valoarea co-finanțării din Fondul de Coeziune este de 511.850.395,85 lei, contribuția de la bugetul de stat este de 78.283.001,72 lei, iar contribuția proprie a beneficiarului este de 12.043.538,72 lei.

Termenul de implementare al proiectului: Decembrie 2023.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea infrastructurii de apă și canalizare în localitățile din județul Cluj, regiunea Turda-Câmpia Turzii, incluse în proiect, în vederea îndeplinirii obligațiilor stabilite prin Tratatul de Aderare și Directivele Europene relevante.

Prin investițiile derulate în cadrul acestui proiect se urmărește continuarea strategiei de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda-Câmpia Turzii, pentru o creștere considerabilă a calității serviciilor oferite Compania de Apă Arieș întregii populații deservite.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS