Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Comunicat de Presă - „Centrul de Fapte Bune” - Asociația pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică

Actualitate
Tools
Typography

Cu mare emoție, anunțăm apropierea de final a proiectului „Centrul de Fapte Bune”. A fost o călătorie extraordinară, plină de învățare și descoperire, iar acum este momentul să împărtășim cu voi rezultatele noastre remarcabile.

Proiectul nostru a fost axat pe dezvoltarea competențelor în domeniul fundraising-ului, și ne bucurăm să vă prezentăm câteva dintre rezultatele pe care le-am obținut. În primul rând, am avut privilegiul de a lucra cu tineri talentați și dedicați, care s-au implicat în mod activ în toate etapele proiectului. Acești tineri au fost încurajați să-și exploreze creativitatea și să-și dezvolte abilitățile în domeniul strângerii de fonduri, iar rezultatele lor au fost remarcabile.

Una dintre marile noastre realizări a fost organizarea mai multor campanii de fundraising, prin care am reușit să adunăm fondurile necesare pentru a susține diverse cauze sociale și comunitare, dar și a unei mari gale la nivel local, în cadrul căreia au participat instituții și ONG-uri minunate, a căror proiecte de impact au fost premiate.

Prin acest proiect am reușit să dezvoltăm abilități esențiale de organizare și planificare în rândul tinerilor. Am învățat cum să ne structurăm și să ne gestionăm proiectele de strângere de fonduri, astfel încât să obținem rezultate optime. Competențele dobândite în acest sens ne vor fi de mare folos pe termen lung și ne vor ajuta să ne atingem obiectivele în orice domeniu ne vom orienta în viitor.

Un alt aspect important al proiectului nostru a fost dezvoltarea competențelor tinerilor în utilizarea instrumentelor digitale. Am oferit tinerilor noștri oportunitatea de a se familiariza cu aplicații și platforme precum Excel și Google Drive, care le-au facilitat munca și i-au ajutat să-și organizeze mai bine activitățile de strângere de fonduri. Astfel, am contribuit la creșterea nivelului de expertiză digitală și la pregătirea lor pentru cerințele pieței actuale de muncă.

Suntem recunoscători pentru sprijinul oferit de Corpul European de Solidaritate și pentru susținerea comunității noastre în acest demers. Mulțumim tuturor celor implicați în proiect și celor care ne-au susținut în această călătorie. Împreună, am reușit să facem o schimbare reală în comunitatea locală. Continuăm să credem în puterea tinerilor de a face diferența și suntem determinați să continuăm să ne implicăm activ în proiecte care aduc un impact pozitiv în comunitate.

Pentru a vedea mai multe informații despre proiect și evoluția participanților, accesați link-ul de mai jos:

https://www.amosed.ro/centrul-de-fapte-bune/

Proiectul “Centrul de Fapte Bune” este finanțat prin programul Corpul European de Solidaritate al Uniunii Europene.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS