Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Jandarmeria: 4 artişti de la Untold, amendaţi cu câte 1.000 de lei pentru limbaj vulgar, licenţios sau rasist

Actualitate
Tools
Typography

În urma analizării imaginilor și înregistrărilor video din timpul festivalului Untold, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca a aplicat noi sancțiuni contravenționale pentru 4 artiști, care au prezentat în concert cântece cu versuri care conțin un limbaj vulgar, licențios sau rasist.

Cele 4 persoane au fost sancționate cu amendă în valoare de 1000 de lei fiecare, conform art. 2, alin 1) din Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În continuare, ne reafirmăm angajamentul de a proteja drepturile și libertățile individuale ale tuturor persoanelor, indiferent de categoria socială sau etnică, atâta timp cât acestea respectă prevederile legale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS