Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Jul
82 New Articles

ANUNȚ - Furnizare apă potabilă cu presiune redusă în municipiul Câmpia Turzii și localitatea Luna (23.08.2023)

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță furnizarea apei potabile cu presiune redusă, în data de 23.08.2023, între orele 07:00 - 17:00, în municipiul Câmpia Turzii și localitatea Luna -  imobilele de la nr. 1 la nr.62 și de la nr. 501 la nr. 864.

Furnizarea apei potabile cu presiune redusă este cauzată de lucrările solicitate de SC AWE INFRA respectiv lucrări de cuplare aducțiune apă potabilă Comuna Luna - satele Luna, Luncani și Gligorești. Lucrările sunt cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020", contractul de lucrari CL-2 EXTINDEREA ȘI REABILITAREA STAȚIILOR DE TRATARE APĂ POTABILĂ ȘI A CONDUCTELOR DE ADUCȚIUNE ÎN SISTEMUL ZONAL DE ALIMENTARE CU APĂ CÂMPIA TURZII"

În această perioada pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS