Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Sun, Oct
101 New Articles

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Tureni (06.09.2023)

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEŞ S.A. anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 06.09.2023, între  orele 09:00 - 16:00, în localitatea Tureni.

Vor fi afectate imobilele de pe strada Principală de la nr. 351A până la capătul străzii (imobilele care sunt amplasate pe partea dreaptă).

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare rețea existentă de apă potabilă cu rețea nouă de apă potabilă .

Lucrările sunt efectuate de constructorul Asocierea AQUA SERV SRL (Lider) - M.I.S. GRUP SRL (Asociat) - M INSTALL SRL (Asociat), iar acestea sunt cuprinse în contractul ,,Extindere si reabilitare sisteme de alimentare cu apa si sisteme de canalizare menajera  in comunele Aiton, Ploscos si Tureni,,(CL8), aferent "Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014 - 2020".

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS