Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, May
102 New Articles

Anunț - Furnizare apă potabilă cu presiune redusă în municipiul Turda pe strada Agriculturii (25.09.2023)

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță furnizarea apei potabile cu presiune redusă în municipiul Turda, în data de 25.09.2023 (24 h). Sunt afectate imobilele situate pe strada Agriculturii.

Furnizarea apei potabile cu presiune redusă este necesară pentru efectuarea lucrărilor de spălare și dezinfecție bazin apă potabilă Zootehnie.

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS