Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Anunț - Montare contoare inteligente cu citire la distanță în localitatea Urca

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță demararea lucrărilor de montare contoare inteligente cu citire la distanță în localitatea Urca începând cu data de 23.10.2023. Rugăm utilizatorii să asigure și să faciliteze accesul pentru înlocuirea contoarelor, în majoritatea situațiilor căminele de branșament fiind amplasate în interiorul gospodăriilor.

Compania de Apă Arieș S.A. implementează proiectul "INIŢIEREA DIGITALIZĂRII ACTIVITĂŢII COMPANIEI DE APĂ ARIEŞ S.A PRIN ACHIZIŢIA DE ECHIPAMENTE ŞI SOFTWARE ÎN VEDEREA DEZVOLTĂRII SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL PIERDERILOR DE APĂ", cod SMIS 2014+ 157939,  co-finanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Montarea contoarelor se realizează prin intermediul contractului de servicii „Digitalizarea Companiei de Apă Arieș S.A. și echipamentele aferente" din cadrul proiectului sus menționat, atribuit Asocierii Ramboll South East Europe SRL (Lider asociere) – Set Mobile SRL (Asociat 1) - Global Omnium Idrica SLU (Asociat 2). Valoarea contractului de servicii: 9.679.851,86 lei, fără TVA.

Contractul are ca obiect: extinderea/modernizarea sistemului de monitorizare a sistemelor de apă și canalizare (automatizări, contorizări, echipamente) pentru monitorizarea pierderilor; achiziția și montarea a 7.331 contoare de ultimă tehnologie și 22 debitmetre; software integrat pentru digitalizarea activității de furnizare a serviciilor de apă și canalizare (sisteme de management al pierderilor, platforma digitală integrată /sistem informatic integrat) în vederea eficientizării activității OR și asigurării sustenabilității investițiilor; implementarea unui sistem informatic inteligent de sprijinire a deciziilor pentru procesarea și stocarea tuturor datelor despre active; obținerea instrumentelor digitale necesare pentru a gestiona informațiile despre clienți pe o platformă digitală unică.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate pe parcursul desfășurării lucrărilor şi vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS