Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Thu, Jun
91 New Articles

INFORMARE CAA | În atenția locuitorilor municipiului Turda! Furnizarea apei potabile a fost afectată de creșterea debitului râului Arieș / inundații! - Vă rugăm să folosiți apa de la robinet doar în scopuri menajere!

Actualitate
Tools
Typography

Ca urmare a condițiilor meteo excepționale ce au determinat creșterea debitului râului Arieș au fost afectate o parte din puțurile de alimentare cu apă potabilă din zona Mihai Viteazu, fronturi de captare din care este furnizată apa potabilă către municipiul Turda.

Echipele de intervenție s-au deplasat în mai multe zone din municipiu și au constatat ca unul din parametrii de analiză ai apei, mai exact turbiditatea, a crescut semnificativ. În consecință, au fost oprite fronturile de captare afectate și în momentul de față alimentarea cu apă potabilă se realizează din surse alternative.

În scop preventiv, până la restabilirea parametrilor normali, rugăm utilizatorii serviciului să folosească apa de la robinet doar în scopuri menajere și recomandăm consumul apei din surse alternative (apă îmbuteliată).

Perioada estimată de reluare a serviciului de furnizare a apei potabile în parametri normali este de 24 h.

În continuare, echipele de intervenție monitorizează cu atenție această situație și realizează manevre tehnice în rețeaua publică, pentru a relua în cel mai scurt timp posibil furnizarea apei potabile la standardele normale.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate şi vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS