Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Progresul fizic al contractelor de furnizare „INSTALAREA A 2 CENTRALE FOTOVOLTAICE”, respectiv „ACHIZIȚIE ȘI MONTAJ HIDROTURBINE, GENERATOARE DE CURENT ELECTRIC”  din cadrul Proiectului „CRESTEREA EFICIENŢEI ENERGETICE ŞI UTILIZAREA ENERGIEI DIN SURSE REG

Actualitate
Tools
Typography

La acest moment, progresul fizic al contractelor de furnizare componente ale Proiectului „CRESTEREA EFICIENŢEI ENERGETICE ŞI UTILIZAREA ENERGIEI DIN SURSE REGENERABILE PENTRU CONSUMUL PROPRIU LA NIVELUL COMPANIEI DE APĂ ARIEȘ S.A.”, cod SMIS 2014+158441, se prezintă astfel:

Contractul de furnizare „INSTALAREA A 2 CENTRALE FOTOVOLTAICE”,  atribuit către S.C. ENERGO POWER S.R.L., cu o valoare de 3.859.969,79 lei, fără TVA,  înregistrează un progres fizic de 75 %, concretizat prin furnizarea următoarelor:

  • panouri fotovoltaice;
  • invertoare;
  • conectori;
  • suporți pentru sol și pentru acoperiș pentru panourile fotovoltaice.

Contractul de furnizare „ACHIZIȚIE ȘI MONTAJ HIDROTURBINE, GENERATOARE DE CURENT ELECTRIC”, atribuit către INSTAL JOB S.R.L., cu o valoare de 2.530.000 lei, fără TVA.,  înregistrează un progres fizic de 35 %, concretizat prin furnizarea a 3 bucăți hidroturbine.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS