Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o magazie din cadrul unui operator economic situat pe strada Clujului din municipiul Turda

Actualitate
Tools
Typography

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această dimineață pentru stingerea flăcărilor care au cuprins mai multe materiale depozitate într-un depozit cu o suprafață de aproximativ 60mp.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stingerea incendiilor, unde au găsit mai multe materiale plastice cuprinse de flăcări, iar spațiul din interiorul magaziei era inundat complet de fum.

Echipajele operative au acționat imediat pentru stingerea flăcărilor și evacuarea materialelor din magazia respectivă. Astfel, a fost împiedicată propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit. Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a imobilului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS