Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

Banca pentru Alimente te invită la voluntariat

Actualitate
Tools
Typography

Asociația Banca Regională Pentru Alimente anunță deschiderea unui apel către tinerii din Turda pentru a se alătura echipei de voluntari în cadrul programelor educaționale de combatere a risipei alimentare.

Cu o dorință puternică de a educa și de a face o schimbare pozitivă în comunitate, Asociația caută tineri sau elevi care sunt confortabili să comunice cu alți oameni și să împărtășească informații despre risipa alimentară în școli și alte instituții educaționale.Voluntarii vor avea oportunitatea de a participa la diferite clase în cadrul programelor Școala Altfel și Școala Verde, unde vor putea discuta despre importanța reducerii risipei alimentare și despre rolul crucial pe care îl joacă Banca Regională Pentru Alimente în această luptă.Ca recunoaștere a contribuției lor valoroase, voluntarii vor primi o diplomă de voluntar pentru efortul lor remarcabil.Pentru cei care sunt gata să facă o diferență și să devină parte a unei misiuni cu impact semnificativ în comunitate, îi îndemnăm să se alăture grupului nostru de voluntari. https://chat.whatsapp.com/HDdjkIE4nGhBP123ot02yZ

În continuare, oricine dorește să se implice poate face o donație lunară de 2 euro pe lună, prin trimiterea unui sms cu textul HRANA la numărul 8845. Astfel, fiecare donator ajută la salvarea de la risipă a unei cantități de aproximativ 9 kilograme de mâncare/lună, hrană care ajunge la ONG-uri care deservesc oameni în nevoie din județele Cluj, Alba, Sibiu și Bistrița-Năsăud.

Federația Băncilor pentru Alimente din România cuprinde nouă Bănci Regionale pentru Alimente în București, Cluj, Roman, Oradea, Brașov, Timișoara, Constanța, Craiova, Galați.

Aceasta este o mare rețea națională de solidaritate la dispoziția societății, organizațiilor caritabile și a celor mai vulnerabili dintre noi, o punte între existența surplusului de alimente și cei care au mai multă nevoie de hrană.

Detalii găsiți pe https://cluj.bancapentrualimente.ro/.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS