Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, May
102 New Articles

Societatea DDD INSECTO SRL informează populația municipiului Turda despre operațiunile de dezinsecție care se efectuează pe domeniul public

Actualitate
Tools
Typography

Având în vedere sesizările primite de la cetățenii municipiul Turda în legătură cu prezența căpușelor în parcuri și alte spații verzi, primăria Turda a efectuat in seara de 03.04.2024 o operațiune de dezinsecție împotriva căpușelor în toate parcurile din oraș urmând ca această operațiune să se extindă la nivelul întregului municipiu începând cu data de 04.04.2024 și până în data de 12.04.2024.

Acțiunea se desfășoară între orele 22:00 – 04:00. În cazul în care nu va fi posibilă desfășurarea acțiunii de dezinsecție din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, data operațiunii va fi decalată.

La efectuarea operațiunii de dezinsecție se utilizează următoarele produse biocide :

  • Solfac Trio EC 140 NF– substanța activă Piperonil Butoxid 8&, Cipermetrină 5%, Praletrina 1% produs avizat de Ministerul Sănătății- Comisia Națională a Produselor Biocide – Aviz nr. 5645BIO/18/12.24. Acest produs face parte din grupa principală 3, TP 18, în conformitate cu anexa V la Regulamentul (UE) nr. 528/2012 al Parlamentului European și al Consiliului din 22 mai 2012 privind punerea pe piață și utilizarea produselor biocide.
  • Amplat - substanța activă: Cipermetrina 93%, Tetrtametrina 92%, Oxid de butapiperonina min. 90%, produs avizat de Ministerul Național a Produselor Biocide- Aviz nr. 645BIO/18/12.24. Acest produs face parte din grupa principală 3, TP 18, în conformitate cu anexa V la Regulamentul (UE) nr.528/2012 al Parlamentului European și al Consiliului din 22 mai 2012 privind punerea pe piață și utilizarea produselor biocide.

Operațiunea de dezinsecție vizează eradicarea următoarelor tipuri de insecte: ploșnițelor marmorate, a căpușelor și a țânțarilor.

Pentru o cât mai bună eficiență, activitatea de dezinsecție trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public, cât și privat la nivelul localității, motiv pentru care facem un apel cetățenilor, asociațiilor de locatari/proprietari, agenților economici și instituțiilor de pe raza municipiului să efectueze operațiunea de dezinsecție a proprietăților, suprafețe interioare, spații verzi, curți, subsolurile blocurilor, odată cu acțiunea de pe domeniul public a Muncipiului Turda.

Acțiunea se desfășoară în conformitate cu prevederile legale: Legea 101/2006, Ordinul nr. 119 din 2014 pentru aprobarea normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației.

Acțiunea de dezinsecție este realizată de societatea DDD INSECTO SRL cu utilaje portabile și auto  purtate.

Vă rugăm ca în perioada menționată să luați măsuri de protecție în vederea protejării familiilor de albine din Municipiul Turda.

 Pentru informații suplimentare  vă stăm la dispoziție la numerele de telefon: 0726235850  și 0761614493.

DDD INSECTO SRL,
Gelu Borza
Telefon: 0761614493
Email :
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS