Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

CAMPIA TURZII: Dezbatere publica privind accesarea de fonduri de catre fermieri

Actualitate
Tools
Typography

Primăria şi Consiliul local Municipiului Câmpia Turzii în parteneriat cu Agenţia de Finanţare a Investiţiilor Rurale Cluj şi Asociaţia PAZIA, organizează o dezbatere publică, în data de 20 martie, începând cu ora 10.00.

La dezbatere sunt invitaţi toţi primarii de comune din zonele limitrofe, producători zonali, fermieri şi crescători de animale, membri PAZIA şi toţi cei interesaţi.

În cadrul dezbaterii publice vor fi analizate următoarele teme:
- prezentarea Ghidului solicitantului - variantă consultativă pentru accesarea fondurilor europene sub măsura 6.1–„Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri" şi sub măsura 4.1 „Investiţii în exploataţii agricole"
- clarificări privind legea 145/2014 pentru obţinerea atestatelor de producători şi a carnetelor de comercializare a produselor agricole în pieţe

Evenimentul are loc în sala de şedinţe a Palatului Cultural „Ionel Floaşiu"

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS