Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Wed, Feb
130 New Articles

Secretara Primariei Sandulesti nu doreste sa comenteze

Actualitate
Tools
Typography

Deoarece săptămâna trecută nu am reuşit să stabilim o întâlnire cu Ramona Nicoară, în dimineaţa acestei zile, luni, 25 iunie, am revenit cu un telefon la primăria Sănduleşti.

Secretarul primăriei, Ramona Nicoară, ne-a spus că nu doreşte să facă niciun comentariu şi nu mai doreşte să vorbească pe marginea subiectului în legătură cu care îi solicitam poziţia.
„Chiar nu mai vreau şi nu mai are rost să mai discut pe tema asta... am şi alte lucruri mai importante de făcut, urmează şedinţa de constituire a Consiliului local...” (citat din memorie – n.r.) ne spunea, la telefon, Ramona Nicoară referitor la faptele semnalate de Augustin Duca şi la acuzele pe care i le aduce noul primar al comunei Sănduleşti.
I-am explicat, tot telefonic, Ramonei Nicoară că insistenţa noastră în a stabili o întâlnire era strict legată de aflarea poziţiei sale faţă de cele întâmplate şi urmările diverselor acţiuni, însă secretarul primăriei Sănduleşti a rămas pe aceeaşi poziţie: nu mai doreşte să discute despre subiect sau să comenteze pe marginea lui.
Cu toate acestea, ne-a mulţumit că am contactat-o telefonic în repetate rânduri însă decizia privind poziţia faţă de subiectul în legătură cu care o căutam a rămas aceeaşi.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS