Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Ciorile au o problema la Turda: exista

Actualitate
Tools
Typography

Consilierul local turdean din partea PNL, Cristian Felezeu, a făcut un nou apel în legătură cu situaţia parcului din Turda Nouă, aflat la intersecţia dintre străzile Andrei Mureşanu, Bucovinei şi Piaţa Basarabiei.

Intervenţia consilierului local a fost una repetată - însuşi Cristian Felezeu punctând acest lucru - problema readusă în discuţie fiind populaţia de ciori care îşi face veacul în parcul din Turda Nouă, din apropierea Colegiului Tehnic Turda.

"Este o mizerie foarte mare" spunea consilierul local menţionând că sunt multe grupuri de turişti care fie vizitează biserica, fie - cazaţi în zonă fiind - îţi petrec după-amiezele în parc.

"Acuma nu ştiu dacă, din punct de vedere al asociaţiei de vânătoare, este permisiune legală sau dacă se găseşte o soluţie tehnică pentru eliminarea sau îndepărtarea ciorilor din zona respectivă", îşi încheia intervenţia Cristian Felezeu, atrăgând, din nou, astfel atenţia că problema necesită rezolvare, asta chiar dacă la momentul la care şi-a început intervenţia în acest sens au fost consilieri care au pufnit în râs.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS