Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Alexandra, Daciana si Radica s-au intors invingatoare de la "The Best Singer"

Actualitate
Tools
Typography

În perioada 12-14 iunie, la Bucureşti, a avut loc o nouă ediţie a festivalului "The Best Singer", ediţie la care municipiul Câmpia Turzii a fost reprezentat de trei tinere interprete.

Membre active ale clubului de canto Bella Musica din Câmpia Turzii - club coordonat de profesorul Cornel Pop - cele trei soliste care au reprezentat municipiul la "The Best Singer" sunt Alexandra Lacatoş, Daciana Constantea şi Radica Stamenovski.

În urma participării lor în festival fiecare au obţinut premii şi trofee.

Participând la secţiunea pop românesc (cu piesa "Primul cer") şi la secţiunea pop internaţional (cu piesa "Let Me Try") Alexandra Lacatoş a obţinut un loc I.

Două trofee şi un loc I a obţinut Daciana Constantea în urma participării la secţiunile pop românesc, pop internaţional şi etno.

Nu în ultimul rând Radica Stamenovski a obţinut, la secţiunea pop internaţional, locul I.

Spre deosebire de Daciana Constantea, Alexandra Lacatoş şi Radica Stamenovski au obţinut şi câte o invitaţie în Turcia la festivalul "Shining Star" care se va desfăşura, anul acesta, în perioada 1-4 octombrie în Antalya.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS