Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Wed, Feb
130 New Articles

Voteaza de pe-acum pentru sau impotriva debarcarii lui Traian Basescu

Actualitate
Tools
Typography
Agora Media vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi, prin vot, pro sau contra demiterii preşedintelui Traian Băsescu înainte chiar de referendumul de la sfârşitul lunii.
Printr-un sondaj cu variante de răspuns adaptate la ţara în care trăim, Agora Media vă propune să vă exprimaţi opţiunea: doriţi sau nu plecarea lui Traian Băsescu pe mare, înainte de pensie, aşa cum însuşi preşedintele suspendat doreşte.
Postat pe pagina principală a site-ului agoramedia.ro sondajul nu îşi propune să fie unul exhaustiv, reprezentativ. Ba mai mult, ar putea fi considerat unul părtinitor. Prin prisma ultimelor evenimente, preşedintele suspendat de Parlament pare să fie într-un oarecare dezavantaj, motiv pentru care celor care ar vota împotriva demiterii preşedintelui suspendat le-am oferit posibilitatea unor variante de răspuns prin care să îşi şi nuanţeze motivaţia potrivit căreia nu doresc plecarea lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte al României.
Votaţi, aşadar, pentru că mâine ar putea fi mai rău!
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS