Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Compania de Apa ARIES – o companie care se dezvolta continuu

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEȘ pune mare accent și pe dezvoltarea organizațională și crearea unor condiții bune de lucru pentru angajații săi.

Fiind într-o continuă evoluție și permanentă îmbunătățire a serviciilor furnizate, CAA execută în prezent lucrări de reabilitare a clădirii administrative din Turda, unde angajații își desfășoară zilnic activitatea.

Aceste lucrări fac parte din proiectul pe fonduri de coeziune, denumit: „Extinderea şi reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată în regiunea Turda-Câmpia Turzii”, contractul de lucrări „Reabilitare clădiri și spații operaționale”

Printre obiectivele noastre, de îmbunătățire a calității serviciilor oferite cetățenilor și informare corectă și permanentă a acestora, se află și dezvoltarea organizațională și a condițiilor de lucru în care se desfășoară activitatea angajaților noștri.

Managementul companiei este unul dinamic și modern, este un management care se pliază pe cerințele unei societăți moderne.” Cristian Octavian Matei, director general al CAA.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS