Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Wed, Feb
130 New Articles

Petre Pop: „Esenta democratiei se bazeaza pe prezenta la vot a cetatenilor”

Actualitate
Tools
Typography
Petre Pop, preşedintele Partidului Social Democrat Câmpia Turzii a făcut declaraţii în legătură cu importanţa votului din 29 iulie sub toate aspectele sale.
„Esenţa democraţiei se bazează pe participarea la vot a cetăţenilor. Demo şi kratos – puterea poporului. Voinţa şi-o exprimă prin participarea la vot. Este foarte important să participăm la vot dintr-un simţ civic şi pentru că suntem consultaţi.
Eu zic că ziua de azi e o zi foarte importantă pentru istoria României pentru că astăzi istoria României poate să fie schimbată, să nu mai fie ceea ce a fost până acum, să intre într-o stare de normalitate, sau să rămână într-o zonă a psihozelor sociale, a manipulărilor, a ascultatului telefoanelor într-un mod abuziv, într-un stat poliţienesc sau poate, aşa cum am spus, să opteze pentru o societatea normală fără psihoze şi nebunii dictatoriale.
Din punct de vedere al Câmpiei Turzii, până în prezent eu zic că se păstrează tendinţa de la alegerile locale, cetăţenii din Câmpia Turzii au înţeles că e nevoie să mearggă la vot şi datele pe care le avem până acum arată că, de fapt, îi interesează referendumul”.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS