Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, Sep
122 New Articles

Gitenstein si originile sale romane din Alabama

Actualitate
Tools
Typography
Prezent la Ziua Distinşilor Vizitatori la Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii cu ocazia exerciţiului Dacian Viper 2012 desfăşurat în această perioadă, ambasadorul Statelor Unite a avut un discurs cu amintiri.
Mai exact, fiind vorba de militari ai Gărzii Naţionale a Forţelor Aeriene ale statului Alabama, Mark Gitenstein şi-a amintit cum în urmă cu 80 de ani, tatăl său - care avea origini atât americane, cât şi române - s-a mutat întrun mic orăşel din sudul statului Alabma, Florala.
Ambasadorul Statelor Unite regreta trecerea în nefiinţă - în urmă cu doi ani - a tatălui său, cu atât mai mult cu cât - mărturiseşte Mark gitenstein - i-ar fi plăcut ca tatăl său să asculte ce are să le spună militarilor americani şi militarilor români deopotrivă. Anume că cel mai mult în exerciţiul desfăşurat în comun contează interactivitatea umană dintre militarii români şi americani, faptul că ei stabilesc contacte împărtăşesc idei dar şi construiesc relaţii.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS