Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Turdeanul Olimpiu Vesa are nevoie de ajutorul tău

Actualitate
Tools
Typography

În urma unui accident suferit în Cheile Turzii, turdeanul Olimpiu Vesa are nevoie urgentă de sprijinul celor care pot şi doresc să doneze sânge, indiferent de grupa sanguină.

Donările se pot face între orele 07.30 – 13.00, de luni până vineri, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr. 18, Cluj Napoca), menţionând că este pentru Olimpiu Vesa. Acesta a suferit deja câteva intervenţii medicale, însă vor urma şi altele şi tocmai de aceea este nevoie de cât mai mulţi donatori pentru a-i salva viaţa.

Prietenii şi cunoscuţii lui s-au mobilizat deja, dar este nevoie de mult mai mult.

Profesorii de la Şcoala Gimnazială Teodor Murăşanu se vor deplasa luni dimineaţa la Cluj Napoca pentru a dona sânge pentru Olimpiu Vesa, în urma apelului transmis de prof. Gianina Matei, directorul unităţii şcolare. Un exemplu ce ar trebui urmat.

Naşul şi prietenul nostru #OlimpiuVesa are nevoie de sânge, în urma accidentului care a avut loc joi în Cheile Turzii. Vă rugăm pe toţi cei care puteţi să donaţi. Nu contează grupa!!!
Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, str. Nicolae Balcescu 18, luni-vineri 07:30-13:00. Vă rugăm să specificaţi că este pentru Olimpiu Vesa. Mulţumim!”, a scris Alexandra Benedek pe o reţea de socializare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS