Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean 103G Mihai Viteazu - Cheia - Cheile Turzii

Actualitate
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare derulate pe drumul județean DJ 103G (DN75) Mihai Viteazu – Cheia – Cheile Turzii, respectiv pe sectorul de drum în lungime de 3,67 kilometri cuprins între pozițiile kilometrice 27+300 şi 30+970.

„Importanța acestor lucrări e dată de faptul că tronsonul de drum Mihai Viteazu – Cheia – Cheile Turzii asigură un acces facil și rapid al locuitorilor din zonă la drumul național DN75, spre municipiul Turda, dar și pentru numeroșii turiști care vizitează zona de mare atracție pe care o constituie Rezervația naturală Cheile Turzii”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

În prealabil, au fost executate o serie de lucrări pregătitoare privind refacerea sistemului rutier în zonele afectate. Acestea au constat în spargerea dalelor de beton deteriorate, plombări cu beton asfaltic și burdușiri.

Totodată, pentru completa finalizare a proiectului sunt prevăzute și urmează a se executa în perioada următoare o serie de lucrări precum realizarea de acostamente, curățarea șanțurilor, rigolelor și podețelor.

Biroul de presă
25 iunie 2018

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS