Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

DJ 107L (Petreştii de Jos - Crăieşti - Lita), printre cele zece drumuri județene care beneficiază de lucrări de întreținere curentă şi periodică

Actualitate
Tools
Typography

Nu mai puțin de 10 noi drumuri județene vor beneficia de lucrări de îmbunătățire a infrastructurii rutiere ca urmare a deciziei recent adoptate în acest sens de Consiliul Județean Cluj. În acest context, al suplimentării listei programului de lucrări de întreținere pentru anul 2018, președintele forului administrativ județean a semnat deja primele contracte ce vizează execuția lucrărilor.

,,Mă bucur să dau această veste bună clujenilor și tuturor celor care ne tranzitează județul. Zece noi drumuri cu o infrastructură rutieră îmbunătățită înseamnă un plus de siguranță și confort în trafic, dar și noi oportunități de dezvoltare locală”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Au fost, astfel, incluse în programul de întreținere următoarele 10 drumuri sau sectoare de drumuri județene pe care se vor executa lucrări conform Acordurilor Cadru nou încheiate:

  • DJ 107RCiurila - Filea de Jos (DJ107L) - Săcel (DJ107M);
  • DJ 107LPetreștii de Jos - Crăiești - Lita (DJ107M);
  • DJ 161KDN16 - Bărăi - Sava - Mureșenii de Câmpie – Chiriș;
  • DJ 161ETîrgușor - Diviciorii Mari - Habadoc - Buza - Feldioara – Hodaie;
  • DJ 105S (DN1N)  - Pata – Boju;
  • DJ 108NAghireșu – limită cu județul Sălaj;
  • DJ 103VVlaha (DJ107L) – Vălișoara;
  • DJ 109EValea Groșilor - limită cu județul Sălaj;
  • DJ 172Alimită cu județul Bistrița Năsăud - Habadoc – Țaga
  • DJ 191Dlimită cu județul Sălaj – Ciucea.

Decizia includerii acestor drumuri în lista de lucrări pentru anul curent a avut la bază o serie de considerente obiective legate de starea de viabilitate a acestora, evaluată în teren de către experții Direcției de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul Consiliului Județean Cluj, prilej cu care au fost stabilite și lucrările ce se impun a fi executate.

Biroul de presă24 septembrie 2018

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS