Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Sat, Dec
76 New Articles

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii pe 7 noiembrie

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 07.11.2018,  între orele 08.00 - 18.00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate în cartierul ,,Șarât", agenții economici din Parcul Reiff și din Parcul Industrial.

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuare intervenție - înlocuire robinet cu sertar defect - Dn100 situat  în caminul de vane de pe str. Nicolae Titulescu. Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS