Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Wed, Jun
108 New Articles

Mesajul primarului Dorin Lojigan cu ocazia Anului Nou

Actualitate
Typography

Stimați cetățeni,
Anul care trece astăzi a fost unul dintre cei mai prolifici și plini de reușite pentru administrația locală a municipiului nostru.

Am muncit mult și am realizat proiecte și investiții în beneficiul cetățenilor noștri.

La final de 2018 vă suntem recunoscători pentru faptul că, zi de zi, ați demonstrat că suntem o comunitate unită, cu spirit civic, pentru care nu există obstacol de netrecut sau obiectiv de neatins.

În anul care vine vom avea și mai mult de muncă, vom implementa proiecte cu finanțare europeană și vom continua să transformăm Câmpia Turzii într-un etalon de dezvoltare și progres.

Vă aștept, în noaptea dintre ani, în Parcul Central, să ne bucurăm de tradiționalul foc de artificii și să întâmpinăm anul 2019 cu energie și speranță!

La Mulți Ani, Câmpia Turzii!

Dorin Nicolae LOJIGAN,
Primarul Municipiului Câmpia Turzii

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS