Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sun, Aug
57 New Articles

O avarie a întrerupt furnizarea apei potabile în municipiul Turda. Vezi ce imobile sunt afectate!

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile  în data de 18.01.2019, între orele 09.30 - 16.00, în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate în Cartierul Micro 2, de la intersecția străzii Calea Victoriei cu strada Fabricii, cartierul Micro 3 și cartierul Poiana.

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la magistrala de alimentare cu apă potabilă Dn400 pe str. Calea Victoriei.

Echipele CAA se află la fața locului și depun toate eforturile necesare pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS