Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Thu, Aug
53 New Articles

O avarie a întrerupt furnizarea apei potabile în municipiul Câmpia Turzii

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ a anunțat întreruperea furnizării apei potabile în data de 28.01.2019, între orele 09.00 - 19.00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate pe:

  • Str.1 Decembrie 1918 nr.1,3,5,7,9,11
  • Str.Parcului 
  • Str.Băii

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețea distribuție cu apă potabilă pe str. Băii, nr.1, bl.19.

Echipele CAA se află la fața locului și depun toate eforturile necesare pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS