Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Fri, Jan
77 New Articles

Întrerupere furnizare apă potabilă și furnizare apă potabilă cu presiune redusă în municipiul Turda

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile  în data de 06.02.2019, între orele 08.00 - 16.00, în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate în cartierul Micro 2, cartierul Micro 3 și cartierul Poiana.

De asemenea, apa va fi furnizată cu presiune redusă către imobilele situate pe partea dreaptă a străzii Calea Victoriei (sens de mers către Câmpia Turzii) de la intersecția cu str. Fabricii până la intersecția cu str. Mihai Viteazu.  

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de înlocuire hidrant situat la intersecția străzii Calea Victoriei cu str. Aviatorilor și efectuare lucrări de remediere defect rețea distribuție apă potabilă intersecția străzii Calea Victoriei cu str. Amurgului.  

Vă rugăm să vă faceti rezerve de apă din timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS