Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Proiectele Companiei de Apă Arieş, prezentate la Turda

Actualitate
Tools
Typography

Pentru conferinţa de presă organizată la sediul Companiei de Apă Arieş marţi, 6 mai 2019, conferinţă la care a fost prezentă şi Graţiela Gavrilescu în calitate de Ministru al Mediului, CAA a pregătit o prezentare cu proiectele companiei.

Pornind de la menţionarea ariei de operare a companiei, prezentarea face referire atât la programele de investiţii derulate de CAA (cu menţionarea indicatorilor realizaţi) dar mai ales la program ul aflat în derulare, anume “Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din regiunea Turda - Câmpia Turzii, in perioada 2014-2020”.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizionaţi prezentarea de mai jos:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS