Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

APIA anunţă că cererile fermierilor din judetul Cluj care au fost preluate in Campania 2019 până la data de 15.05.2019, fără penalizări

Actualitate
Tools
Typography

Pentru Campania 2019 APIA - Centrul Județean Cluj a finalizat preluarea cererilor tuturor fermierilor care s-au prezentat la Centrul judetean, centrele locale si punctele de lucru, până la data de 15.05.2019 ora 24,00.

Precizăm faptul că în Campania 2019 au fost preluați un număr de 30.370 fermieri, care au declarat o suprafață totală de 228.677,4 ha.

Conducerea instituţiei mulţumeşte personalului din aparatul central APIA, functionarilor din cadrul  Centrului Judeţean Cluj si ai centrelor locale, profesionalismul si a efortului depus de acestia, uneori preluarea cererilor prelungindu-se pana la preluarea tuturor fermierilor,  primarilor si fermierilor care au înțeles efortul depus, precum şi celorlalti factori implicați în activitatea de preluare a cererilor.

Ne exprimăm disponibilitatea și dorința de a sprijini fermierii astfel încât aceștia să poată accesa în număr cât mai mare măsurile de sprijin gestionate de APIA – Centrul Județean Cluj.

Biroul de presa

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS