Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Fri, Jun
197 New Articles

INFORMARE DE PRESĂ APIA: Situația la zi privind adeverințele eliberate pentru beneficiarii Campaniei 2019

Actualitate
Typography

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că până la data curentă a eliberat 2650 adeverințe pentru beneficiarii schemelor de plată (schema de plată unică pe suprafață, plata redistributivă, plată pentru practici agricole benefice pentru climă şi mediu şi măsurile de mediu şi climă – M10, M11, M13), implementate de Agenție în cadrul Campaniei 2019, în baza convențiilor încheiate de APIA cu instituțiile financiar-bancare și nebancare.

Valoarea creditului este de până la 85% din valoarea sumei calculate conform adeverinței eliberate de APIA.

Până în prezent APIA a încheiat 17 convenții tripartite cu instituțiile bancare și nebancare, respectiv fondurile de garantare (Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN - SA (FGCR) şi Fondul Naţional de Garantare a Creditului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii IFN -  SA (FNGCIMM), astfel:

 1. APIA–BCR – FGCR/ FNGCIMM
 2. APIA-BRD- FGCR
 3. APIA–CEC Bank – FGCR/ FNGCIMM
 4. APIA-Creditcoop – FGCR
 5. APIA-Exim Bank -FNGCIMM /FGCR
 6. APIA–First Bank –FNGCIMM
 7. APIA-Goodbee
 8. APIA-Libra Internet Bank - FGCR
 9. APIA-Intesa-FGCR
 10. APIA–OTP Bank – FGCR
 11. APIA-Patria Bank – FGCR
 12. APIA–Procredit – FGCR
 13. APIA-Raiffeisen Bank- FGCR
 14. APIA-Banca Transilvania – FGCR
 15. APIA–Unicredit – FNGCIMM /FGCR
 16. APIA–Credit Agricole – FGCR
 17. APIA–Alpha Bank - FGCR

Toate convențiile încheiate între APIA, instituțiile bancare și nebancare și FGCR/ FNGCIMM sunt postate pe site-ul instituției, la adresa: www.apia.org.ro, în secțiunea Convenții, Acorduri, Protocoale.

SERVICIUL RELAŢII CU PUBLICUL ŞI COMUNICARE

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS