Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Sun, Sep
52 New Articles

Cauzele întreruperii furnizării apei potabile în municipiul Câmpia Turzii

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunța întreruperea furnizării apei potabile în data de 07.07.2019, între orele 09.00 - 17.00, în municipiul Câmpia Turzii, fiind afectate imobilele situate în cartierul “Șarât.

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețea distribuție pe str.Pavel Dan, nr.5.

Echipele CAA s-au aflat la fața locului și au depus toate eforturile necesare pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, CAA şi-a cerut scuze pentru inconvenientele provocate și a mulțumit tuturor pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS