Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sat, Jan
76 New Articles

Întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Câmpia Turzii, cauzată de o avarie

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunța întreruperea furnizării apei potabile  în data de 01.09.2019, între orele 09.30 - 16.00, în municipiul Câmpia Turzii, iind afectate imobilele situate în cartierul Șarât.

Întreruperea furnizării apei potabile a fost necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețea distribuție cu apă potabilă pe str. Călărași.

Echipele CAA s-au aflat la fața locului și au depus toate eforturile necesare pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp posibil. CAA şi-a cerut scuze pentru inconvenientele provocate, mulțumind, totodată, pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS