Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sat, Jan
76 New Articles

Timea Piper şi Rareş Lişcan sunt noii preşedinţi Da Vinci în Turda, respectiv Câmpia Turzii

Actualitate
Typography

În anul 2014, Da Vinci a început ca o mișcare măruntă a tinerilor, pentru tineri, toți determinați de o pasiune comună pentru dezbaterile academice și o dorință împărtășită de dezvoltare.

În anii ce au trecut, dimensiunea mișcării a continuat să crească, și odată cu ea, tinerii au demonstrat că sunt tot mai capabili să își asume responsabilități, și tot mai demni de a culege meritele.

Proiectele educaționale și-au sporit din dimensiune și frecvență, dar toate au fost gestionate în continuare de tineri, sub îndrumarea și cu ajutorul Consiliului Director și a Boardului de Directori formate din Leonardo Mărincean, Sergiu Tritean, Ovidiu Damian, Adriana Savu, Horia Roman-Crișan, Denisa Moisă și Alexia Știrb. De-a lungul ultimului an însă, aceștia din urmă au gândit restructurări și metode de consolidare ale modului în care asociația funcționează pentru a întregi autonomia Grupurilor alcătuite din tineri. Toate i-au adus în momentul prezent, în care Consiliul și Board-ul se retrag din gestionarea activității grupurilor Da Vinci, oferind tinerilor un context în care, având acces la resursele potrivite și autonomia necesară, își pot transforma viziunea civilă în realitate asumându-și meritele depline pentru munca depusă.

Așadar, de acum și până la următoarele alegeri, suntem mândri să anunțăm noii Președinți ai Grupurilor Da Vinci: în Turda, Timea Piper, iar în Câmpia Turzii, Rareș Lișcan, ambii elevi în clasa a XI-a.

Cei doi au fost aleși, nu cu mult timp în urmă, în mod democratic de către un plen de parteneri ai Grupurilor Da Vinci în funcția de Secretar General corespunzătoare comunității proprii. Aceștia au demonstrat, în fața DaVincerilor care i-au ales că au aptitudinile, determinarea și curajul necesar pentru a coordona cele două Birouri Executive.  Acum, sunt pregătiți pentru a fi împuterniciți cu întreaga gestiune a proiectelor ce vor avea loc în acest an.

Urmăriți activitatea Grupurilor pentru a vedea mai multe despre tineri și ce lucruri cu adevărat extraordinare le stau în putere!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS