Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Fri, Aug
256 New Articles

Întreruperea furnizării apei la Câmpia Turzii, cauzată de lucrări branşament la reţea

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunța întreruperea furnizării apei potabile în data de 10.09.2019, între orele 09.00 - 12.00, în municipiul Câmpia Turzii, fiind afectate imobilele situate în cartierul Șarât.

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuare lucrări branșament la rețea distribuție cu apă potabilă pe str. Potârnichii.

Rugămintea CAA era ca cetăţenii să îşi facă rezerve de apă din timp, Compania de Apă cerîndu-şi scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumind pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS