Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Mon, Jan
265 New Articles

Joi, 3 octombrie, se întrerupe furnizarea apei potabile în municipiul Câmpia Turzii

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile  în data de 03.10.2019, între orele 09.00 - 13.00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate în cartierul Șarât.

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețea distribuție pe str. N.Titulescu nr.76.

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS