Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Wed, Jun
199 New Articles

Cauza întreruperii furnizării apei potabile la Turda a fost o avarie pe strada Aviatorilor

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunța întreruperea furnizării apei potabile în data de 30.11.2019 între orele 15.00 - 18.00, în municipiul Turda,fiind afectate imobilele situate în cartierele:

  • Micro 2
  • Micro 3
  • Poiana

Întreruperea furnizării apei potabile era necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie pe Str. Aviatorilor.

Echipele CAA au depus toate eforturile necesare pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, CAA şi-a cerut scuze pentru inconvenientele provocate, mulţumind, totodată, pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS