Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Mon, Sep
219 New Articles
 

Din cauza unei avarii SC Electrica Distribuție, se întrerupere furnizare apei potabile sau este furnizată cu presiune redusă în municipiul Turda şi în satele Cheia și Mihai Viteazu

Actualitate
Typography

Compania de Apă Arieș anunță întreruperea furnizării apei potabile și furnizare cu presiune redusă, astăzi, 10.02.2020,  uzina Mihai Viteazu fiind oprită din cauza unei avarii la rețeaua de distribuție a energiei electrice.

Sunt afectați utilizatorii din municipiul Turda: str. 22 Decembrie și strazile adiacente, cartierele Micro 1, Micro 2, Micro 3 și Poiana, satele Cheia și Mihai Viteazu.

Din cauza complexității lucrărilor necesare pentru remedierea avariei, SC Electrica nu poate estima durata acestora. Vom reveni cu detalii. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS