Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Informare CAA - Măsuri speciale cu privire la activitatea cu publicul

Actualitate
Tools
Typography

In contextul sprijinirii măsurilor preventive legate de situația creată de noul COVID-19 și instituirea stării de urgență pe întreg teritoriul României, Compania de Apă Arieș informează utilizatorii despre următoarele măsuri:

Birou Unic relații clienți

Compania de Apă Arieș a restricționat temporar accesul clienților la Biroul Unic Relații Clienți CAA începând cu data de 17.03.2020. Serviciile Biroului Unic sunt disponibile prin intermediul modalităților alternative de comunicare și relaționare cu publicul. Vă recomandăm ca în această perioadă să apelați la metodele de comunicare alternative: telefonic și online în cazul sesizărilor, cererilor și oricăror alte aspecte care pot fi soluționate și altfel decât prin prezența fizică: Turda - telefon 0264.311.771, mobil: 0732.920.086 Câmpia Turzii: 0264.366.305, mobil: 0736.663.118; email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., formular de contact site www.caaries.ro, de unde, în funcție de tipul solicitării, veți fi redirecționați spre compartimentele de specialitate.

Program casierii

Casieriile CAA sunt deschise și au, din data de 18.03.2020, următorul program: LUNI – VINERI – 08.00 – 16.00 dar recomandăm utilizatorilor evitarea deplasărilor la casieriile societății din Turda și Câmpia Turzii. In cazul în care deplasarea la casieriile societății din Turda și Câmpia Turzii nu poate fi evitată, facem un apel în vederea respectării regulilor de distanțare socială și informăm utilizatorii că societatea noastră a luat măsurile necesare de protecție atât a clienților cât și a angajaților prin dezinfectarea și igienizarea zilnică a spațiilor unde se desfășoară activitatea, prin instalarea de dispensere cu dezinfectant pentru mâini și dotarea cu echipament de protecție.

Plăți facturi

În această perioadă utilizatorii sunt rugați să utilizeze modalitățile alternative de plată, internet banking, debit direct s.a.m.d Facturile pot fi achitate prin intermediul punctelor de încasare: Paypoint, Payzone, și un-doi Centru de plăți din tot arealul de deservire și prin bancă în conturile:  

Banca Transilvania Turda: cont RO93BTRL05101202A7261701; Banca Transilvania Câmpia Turzii : cont RO66BTRL05101202A7261702; Banca Comercială: Cont RO17RNCB0110072404740001; Trezorerie: Cont RO30TREZ2165069XXX022746

Citiri contoare și facturare

Se vor efectua citirile apometrelor asociaților de proprietari, persoanelor juridice precum și la branșamentele dotate cu contoare ce permit telecitirea (citirea de la distanță).

Consumatorii din cadrul asociațiilor de proprietari care au separare de instalație prin montare contor pe casa scării pot transmite indexul contoarelor prin mijloacele comunicare  alternative apelând numerele de telefon: Turda 0264.311.771, Câmpia Turzii: 0264.366.305, între orele 08.00-15.00, email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., site www.caaries.ro prin intermediul formularului de contact. 

In lipsa comunicării indexului, serviciul va fi facturat, automat, în baza mediei consumurilor din lunile anterioare.

Dispecerat CAA/Semnalarea de avarii

Pentru a transmite eventualele situații de disfuncționalități ale sistemului de alimentare cu apă sau de canalizare dispeceratul CAA stă la dispoziția dumneavoastră la numerele de telefon: Turda: telefon 0264.311.771, mobil: 0732.920.086; Câmpia Turzii: 0264.366.305, mobil: 0736.663.118.

Dispeceratul poate fi contactat și prin e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Informare

Toate noutățile despre activitatea societății noastre le puteți găsi pe site-ul www.caaries.ro sau pe pagina de Facebook(www.facebook.com/compania de apa aries).

Compania de Apă Arieș a întreprins toate măsurile necesare pentru ca activitatea de furnizare a apei potabile și de canalizare să nu aibă de suferit din cauza situației creată de noul COVID-19 și instituirea stării de urgență pe întreg teritoriul României. Societatea noastră are pregătite echipe, utilaje și materiale în vederea asigurării serviciilor în întreaga arie de operare astfel încât fiecare utilizator să aibă în permanență apă la robinet.

În perioada următoare nu vor fi executate debranșări sau lucrări care să ducă la sistarea furnizării apei, excepție făcând situațiile neprevăzute, generate de avarii, caz în care echipele CAA vor acționa cu celeritate în vederea remedierii acestora în cel mai scurt timp posibil.

Stațiile de tratare a apei au suficiente stocuri de materiale și substanțe utilizate în procesele de potabilizare iar personalul este dotat cu echipament și instruit pentru situațiile excepționale ce pot apărea pe fondul unei eventuale extinderi a focarelor de coronavirus, scopul fiind acela de a asigura continuitatea serviciului.

Consumul apei de la robinet este sigur, virusul COVID 19 nefiind detectat în apa potabilă. Calitatea apei furnizate este strict monitorizată în laboratoarele proprii, rezultatele analizelor fiind postate pe pagina de internet a societății, www.caaries.ro

Conducerea CAA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS