Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, Jul
297 New Articles

Rezerviştii vor să ajute

Actualitate
Typography

Printr-un comunicat de presă al Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere „Alexandru Ioan Cuza", forumul structurilor asociative ale militarilor din sistemul naţional de apărare, ordine publică şi securitate naţională a adus la cunoştinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă că îşi pot oferi ajutorul.

Iată comunicatul:

Structurile asociative reprezentative ale rezerviștilor din Sistemul Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Securitate Naţională, ancorate permanent în realitatea cotidiană a societăţii româneşti, sunt preocupate de evoluția răspândirii noului coronavirus.
În aceste circumstanțe, dorim să vă asigurăm pe dumneavoastră și întreaga opinie publică de susținerea noastră deplină pentru măsurile adoptate și efortul depus, până în prezent, de autoritățile abilitate de la nivel central și local.
În același timp ne manifestăm disponibilitatea ca, atât prin capacitatea organizatorică a structurilor centrale și teritoriale, cât și individual, prin membrii tuturor asociațiilor noastre (cu un efectiv de peste 100.000 de cadre militare în rezervă), să sprijinim în forme și modalități adecvate, în principal de tip voluntariat, autoritățile de la nivel central și local în soluționarea unor probleme administrative și de altă natură, ce pot fi convenite de comun acord.
Cu încrederea că demersul se înscrie în efortul general al autorităților Statului Român, structurile asociative reprezentative ale rezerviștilor din Sistemul Național de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională își reafirmă necondiționat loialitatea lor față de țară și compasiunea pentru greutățile prin care trec Românii.

PATRIE, ONOARE, DEMNITATE!

Președintele în exercițiu al
Forumului și al Structurilor Asociative Reprezentative ale Rezerviștilor
din Sistemul Național de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională
(Părți la Acordul-Cadru),
Președintele Asociației Naționale a Cadrelor Militare
în Rezervă și în Retragere „Alexandru Ioan Cuza"
General-locotenent(r.) Neculai BĂHNĂREANU

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS