Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Sun, Apr
168 New Articles

Prin prezenta aducem la cunostința publicului, în temeiul prevederilor art. 7, alin. 1 și alin. 2 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, faptul că la nivelul municipiului Turda se află în procedura de elaborare, proiectul de hotărâre normativ intitulat:

În contextul unei vieți cotidiene agitate și stresante, importanța unei zone verzi pentru relaxare devine tot mai evidentă. În acest sens, proiectul "Regenerarea zonei obelisc «Mihai Viteazul» prin crearea unui nou parc public în municipiul Turda" vine cu o soluție la îndemână pentru locuitorii din zonă și nu numai.

Primăria Municipiului nostru se alătură tuturor celor care sărbătoresc astăzi două evenimente importante: Buna Vestire și Ziua Poliției Române. Aceste ocazii sunt prilej de reflecție, recunoaștere și mulțumire pentru valorile, principiile și serviciile esențiale ale credinței și ale forțelor de ordine.

Primarul Municipiului Turda, alături de reprezentanții Companiei Naționale de Investiții (CNI), a anunțat că lucrările la prima bază sportivă de tip 1 din Turda au început, punând astfel "piatra de temelie" a acesteia. Proiectul este finanțat prin subprogramul "Complexuri sportive" și va asigura cele mai bune condiții pentru practicarea sportului de masă și în aer liber.

Pe strada Intrarea Negru Vodă f.n. este în execuție un ansamblu de locuințe sociale constând în 2 blocuri cu câte 36 apartamente fiecare. Finanțarea este asigurată de către Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației prin Programul de construire locuințe sociale conform Legii 114 - legea locuinței.

ANUNȚ DE PARTICIPARE - la sesiunea I de selecție a proiectelor de interes public pentru atribuirea contractelor de finanțare nerambursabilă din fondurile bugetului local al municipiului Câmpia Turzii, în  anul fiscal 2023, în condițiile prevăzute de Legea nr. 350/2005, cu modificările și completările ulterioare

More Articles ...