Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sat, Jan
76 New Articles

Consiliul Județean Cluj va fi prezent în perioada 17-26 ianuarie la Expoziția Internațională Săptămâna Verde „Grüne Woche” de la Berlin. În cadrul prestigiosului târg internațional de profil, acesta este reprezentat de Asociația Produs de Cluj, entitate care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean.

Dragi turdeni,
Am scris cu emoție aceste rânduri. 2019 a fost un an greu, intens, plin de provocări, dar cu rezultate extraordinare. Acest final de an ne-a demonstrat din nou că dedicarea, dorința de a fi în fiecare zi mai buni ca ieri, seriozitatea și perfecționarea continuă, ne pot aduce într-un punct în care înainte doar visam să ajungem.

Stimați cetățeni, așa cum am anunțat, mâine va începe activitatea noua companie de transport al cărei acționar unic este municipiul Turda. Este important să știți că de mâine, se vor modifica locațiile din care se vor putea cumpăra biletele/abonamentele și s-au stabilit alte 10 puncte în oraș pentru vânzare.

More Articles ...