Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

VIDEO | Au început lucrările de modernizare pe strada Al. I Cuza din Turda

Administraţie
Tools
Typography

Aceasta este a doua stradă (după strada 22 Decembrie 1989) care intră în proces de modernizare completă în baza Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, cu finanțare europeană.

Proiectele europene de modernizare a coridoarelor urbane constau în asfaltarea și modernizate străzilor principale pe care circulă mijloacele de transport în comun (cu piste de biciclete, alveole pentru autobuze, spații verzi, stații de autobuz moderne, sistem e-ticketing, monitorizare video), achiziția celor 20 de autobuze electrice care compun astăzi flota TUP și implementarea sistemului de Bike Sharing.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS