Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Anunţ privind reabilitarea sitului poluat istoric Poşta Rât

Administraţie
Tools
Typography

MUNICIPIUL TURDA anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Cluj în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului (că necesită evaluarea impactului asupra mediului și de a nu solicita parcurgerea celorlalte etape ale procedurii de evaluare) pentru proiectul ”FAZAREA PROIECTULUI REABILITAREA SITULUI POLUAT ISTORIC – DEPOZIT DEȘEURI PERICULOASE UTC – POȘTA RÂT (MUNICIPIUL TURDA) – ETAPA II – LUCRĂRI DE REABILITARE SIT POLUAT ISTORIC” în municipiul Turda, strada Petru Maior (Poșta Rât), nr. F.N. (CF nr. 62887 – Turda, Nr. CAD 62887), județul Cluj.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate pe site Agenția pentru Protecția Mediului Cluj, Calea Dorobanților nr. 99, la următoarea adresă de internet: www.apmcj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS