Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Un an de la sosirea primelor autobuze electrice la Turda

Administraţie
Tools
Typography

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a marcat, printr-o postare în mediul online, împlinirea unui an de zile de la sosirea primelor autobuze electrice în municipiul Turda, autobuze care urmau a reprezenta direcţia spre un t4ransport public la standarde europene în municipiul Turda.

În urmă cu un an ajungeau la Turda primele autobuze electrice, iar astăzi deja se împlinesc aproape 7 luni de când Turda are transport public la standarde europene” scria, pe facebook, primarul Cristian Matei.

Momentele ulterioare nu au fost ferite de situaţii contradictorii, aspecte semnalate, în aceeaşi postare, de primarul municipiului Turda, cel care are convingerea că Turda se va dezolta în continuare.

Iată ce mai scria edilul turdean pe facebook: “Îmi amintesc cum multe guri rele contestau proiectele noastre și spuneau că nu vor deveni niciodată realitate. Ei bine, se vede cât se poate de clar că proiectele sunt reale și Turda se va dezvolta în adevăratul sens al cuvântului după implementarea lor, rând pe rând. Dar toate lucrurile trainice se fac cu răbdare, muncă permanentă și dăruire. Asta facem noi și asta se vede, pentru că iubim Turda și facem tot ce putem pentru orașul nostru!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS