Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

În atenţia cetăţenilor din municipiul Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Începând cu data de 8 iulie 2020, la nivelul municipiului va demara o campanie de dezinsecție împotriva țânțarilor, căpușelor și omizilor.

Operațiunea este efectuată de către Compania de Salubritate, în conformitate cu prevederile Contractului de delegare a gestiunii activității de deratizare, dezinfecție și dezinsecție, inclusiv dreptul de a administra infrastructura tehnico-edilitară aferentă activității în aria teritorială a Municipiului Câmpia Turzii”, nr. 15508 din data de 14.06.2017.

Astfel, până vineri,10 iulie 2020, vor fi supuse operațiunii de dezinsecție următoarele locații din municipiu: scuaruri, zone verzi locuințe condominiu, zonele verzi specializate (ale instituțiilor), aliniamentele de infrastructură și bazele sportive.

În eventualitatea în care vremea nefavorabilă va împiedica efectuarea operațiunii, aceasta va fi suspendată, urmând a continua când vremea o va permite.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS