Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Veşti bune pentru Turda: contractul pentru construirea sălii polivalente va fi semnat curând

Administraţie
Tools
Typography

Vești bune pentru Turda! Compania Națională de Investiții a finalizat procedura de licitație pentru construirea Sălii Polivalente! Va fi în curând semnat contractul de proiectare și execuție, urmând apoi etapa de proiectare și ulterior demararea efectivă a lucrărilor.

Sala de sport competițională de nivel internațional va fi construită pe strada Stadionului nr. 14, în proximitatea bazinului de înot și a stadionului municipal. Aceasta va avea o capacitate de 3320 de locuri, iar investiția se ridică la aproape 18 milioane de euro.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS