Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Fri, Sep
228 New Articles
 

Lucrările de modernizare a tronsonului Piața Romană-Libertății-Piața 1 Decembrie 1918 sunt în plină desfășurare

Administraţie
Typography

De ieri a început frezarea carosabilului, fiind decopertat în etapa premergătoare asfaltării. Până în momentul de față s-au executat săpături și înlocuirea bordurilor, urmând ca apoi să fie montat pavajul pe trotuare, să fie construite pistele de biciclete, iar la final vor fi amenajate spațiile verzi cu sisteme de irigații și vor fi create benzile dedicate transportului public.

Pe acest sector vor fi montate și 5 stații de autobuz moderne, în locul celor existente.

Această lucrare face parte din proiectul de modernizare a coridorului central de mobilitate urbană, finanțat cu fonduri europene.

VEZI ŞI VIDEO

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS