Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

VIDEO | Continuă intervențiile asupra carosabilului pe strada 22 Decembrie, între strada Fabricii și strada Ștefan Cel Mare!

Administraţie
Tools
Typography

✅Strada 22 Decembrie se află în plin proces de modernizare. În cursul zilei de astăzi s-a așternut primul strat de asfalt pe porțiunea amintită.

Proiectul de mobilitate urbană pe care Primăria Municipiului Turda îl implementează pe strada 22 Decembrie prevede 4 benzi de circulație (două benzi dedicate transportului public și două benzi pentru celelalte autoturisme), piste de biciclete, trotuare, stații noi de autobuz și spații verzi.

Clipul video, AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS