Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Lucrările derulate de Consiliul Județean pe DJ 103Z Sălicea (DJ 107R) – Micești – Tureni (DJ 103G) au intrat în faza de asfaltare

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj anunță faptul că pe drumul județean 103Z Sălicea (joncțiunea cu drumul județean DJ 107R) – Micești – Tureni (joncțiunea cu drumul județean DJ 103G), recent preluat în administrare de forul administrativ județean, a început asfaltarea.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: “Această investiție este rezultatul colaborării cu primarul comunei Ciurila, domnul Teodor Cristinel Popa, cu care facem o echipă foarte bună. Sunt convins că foarte mulți clujeni vor aprecia calitatea drumului, la finalul lucrărilor, în special cei care aleg să petreacă timpul liber în natură, în imediata apropiere a Clujului, dar nu numai“.

Lucrările de întreținere vizează un sector de drum în lungime de aproape 19 kilometri, de la kilometrul 0+000 la kilometrul 18+975. În această primă etapă, lucrările de asfaltare vizează sectorul cuprins între pozițiile kilometrice 0+000 și 2+350.

Biroul de presă

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS